Meteen naar de inhoud

Mijn verhaal

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in HR Business Analyse. Ik deed ruime ervaring op met het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen, het analyseren van de vereiste functionaliteiten van software en tools, het opzetten van performante systemen.

In 2021 richtte ik esystzen op. Mijn missie is de zen in ondernemen brengen. Binnen esystzen neem ik jouw administratie over en maak ik jouw (online) processen en flows efficiënter.

Ik bekijk samen met jou op welke slimme tools je kan inzetten om de werking van jouw onderneming te optimaliseren. Je kan ook op mij rekenen om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren, zodat je tijd en geld bespaart.

Ik volgde in 2021 – 2022 de opleiding tot Technisch Virtueel Assistent bij Support Your Business.

ANAlytisch

OOg voor detail

proactief

Over Martje

Ik ben gepassioneerd door webtools. Ik hou van automatische flows. Ik voel me op mijn gemak met nieuwe software. Ik zit in mijn comfortzone als ik geconcentreerd aan iets kan doorwerken. Het liefst een combinatie van puzzelen & uitzoeken en routinewerkjes.

Ik hou ook van mensen ♡ Mijn naasten omschrijven me als een warm, enthousiast en trouw persoon. 

Ik ben een echt familiemens. Mijn man en dochtertje zijn mijn dijfveer in alles wat ik onderneem. Zij doen me dromen en houden me met mijn voetjes op de grond.

In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor een lange wandeling in de natuur. Ik verslind hopen boeken. Ik ben bovendien gediplomeerd voedingscoach en goudsmid. 

technische en administratieve ondersteuning